MERSİN / TOROSLAR - Osmaniye İlkokulu

Minik Kaşiflerin Uzay Yolculuğu eTwinning Projesi

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşe MERAY TÜRKEL rehberliğinde yürütülen  Minik Kaşiflerin Uzay Yolculuğu projemiz ile okul öncesi öğrencilerimizin merak , keşif becerilerini geliştirerek yeni bilgiler edinmelerine fırsat sunan aşamaları destekleyerek "Gezegen ve Uzay" kavramlarını öğrenmeleri sağlandı. Projemiz ile öğrencilerimizi SkyView , Quiver , Aggie , Jigawplanet, Story Jumper , Comica Meege Cube Explorer gibi dijital öğrenme araçları ile tanıştırarak eğitim -öğretimi zenginleştirildi.Projemiz ile yaparak yaşayarak öğrenmelerini desteklemeye, hayal güçlerini geliştirerek yaratıcılık becerilerini geliştirmeye, yeni kavramlar ve kelimelerle tanışmasını sağlamaya, gözlem becerilerini geliştirmeye işbirliği , paylaşma , girişimcilik , iletişim becerileri ve sorumluluk bilincini geliştirme gibi kazanımları elde etmeleri için destek vermeye çalışıldı.  Minik Kaşiflerin Uzay Yolculuğu eTwinning Projesi Çalışkan Arılar Sınıfı öğrencileri ile başarılı bir şekilde  gerçekleştirildi.

09-05-202209-05-202209-05-2022

Yayın: 09.05.2022 - Güncelleme: 09.05.2022 08:50 - Görüntülenme: 259